Verkkokaupan synty ja Keski-Eurooppa

Verkkokaupan synty ja Keski-Eurooppa

Ahoj!

Vintagetalli on nyt puolitoistavuotias ja sehän on loistava ikä julkaista verkkokauppa. Yrityksemme tarinan voit lukea täältä. Tänne blogiin on tarkoitus kertoa kuulumisistamme, vastailla teidän kysymyksiinne ja tarjota sisustusinspiraatiota. 

Miksi Instagram-myynnistä verkkokauppaan?

Uudistuksen takana on ajatus helpottaa ja yksinkertaistaa ostotapahtumaa ja parantaa näin asiakaskokemusta. Haluamme taata asiakkaalle rauhallisemman ostokokemuksen ja mahdollisuuden fiilistellä verkkokaupan tarjontaa ilman kiireen tuntua. Kiitos Instagram-palautteestanne, se antoi sysäystä verkkokaupan luomiseen. Jos et vielä seuraa Vintagetallia Instagramissa, kannattaa se tehdä viimeistään nyt!

Mistä hankimme tavaraa?

Suomessa kierrämme vanhan tavaran liikkeitä, kirppareita, rompetoreja ja huutokauppoja. Meitä pyydetään myös kotien ullakoille, autotalleihin ja varastoihin kartoittamaan meitä kiinnostavia vanhoja esineitä. Usein saamme myös kuvia ja kuvailuja esineistä, joista ihmiset haluaisivat luopua. Meihin voit olla yhteydessä klikkaamalla tästä yhteydenottolomakkeeseen.

Ulkomailla kohteinamme ovat Second hand-, antiikki- ja vintageliikkeet ja nk. fleamarketit. Kuratoimme tuotteet tarkoin ja pyrimme löytämään Vintagetallin tyylisen sekoituksen kauniita sisustustuotteita, teollista tyyliä ja urheiluvintagea.

Ostopäätökseemme vaikuttaa se, onko tuote tarpeeksi harvinainen ja voisimmeko laittaa sen omaan kotiimme. Emme siis osta mitä tahansa vanhoja esineitä, vaan sen on inspiroitava meitä. Usein tuotteita valikoidessamme, käymme värikästä keskustelua siitä, miten ja mihin esine voisi kodeissa tai liiketiloissa soveltua. Toivottavasti tulevien blogitekstien avulla voimme avata tätä enemmän.

Meille saa aina esittää toiveita tuotteista, joita hamuatte sisustukseenne ja keräilykokoelmiinne. Olemme pyynnöstä etsineet ja löytäneet useita toivottuja tuotteita.

Palatakseni vielä ulkomaihin ja urheiluun, työni jääkiekkoilijana vie minut tulevaksi kaudeksi Tšekkiin, Plzeňiin. Mikä oiva mahdollisuus löytää tuotteita Keski-Euroopasta! Työkomennus pakotti miettimään toimivaa systeemia Vintagetallin pyörittämiseen, mihin verkkokauppa myyntialustana sekä vaimon korvaamaton apu tulivat tarpeeseen.

Automatkallamme Saksan halki kohti Plzeňia pysähdyimme Leipzigissa ja sieltä bongaamassamme vintageliikkeessä nimeltä HinrichSINNdreißig, jota piti ihastuttava pariskunta. Myynnissä oli taidetta, design- ja industrial-tyylisiä huonekaluja, upeita valaisimia ja vanhoja urheiluesineitä. Mukaan tarttuikin jotain, mistä lisää myöhemmin. Iso suositus tälle liikkeelle, jos matka vie Leipzigiin. Pysähdys oli meille tyypillinen. Matkustaessamme googlaamme usein paikalliset vanhan tavaran liikkeet, mistä etsimme mielenkiintoisia esineitä. Tšekin kirppismarkkinoita ja vintageliikkeitä odotellessa...

Kuten alussa mainitsin, palautteenne on ollut meille tärkeää ja tarvitsemme sitä myös verkkokauppamme kehittämisessä. Urheilun tavoin myös yrittäjyydessä koen tärkeäksi pyrkimyksen kehittyä ja tehdä asioita paremmin, kuitenkin luottaen omaan tyyliin tehdä asioita.

Aleksi

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti