Tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty 10.7.2023
Tmi Vintagetalli 3258746-7 myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Toimitus ja nouto

Pyrimme parhaamme mukaan lähettämään tuotteet 2-5 päivää tilauksen saapumisesta. Käytämme toimituksissamme Postin palveluita.
Postikulut ovat 6,90€ ja voit tilata samoihin kuluihin myös useamman tuotteen. Mikäli haluat tuotteen johokin tiettyyn Postin noutopisteeseen, ilmoitathan siitä ostoskorin kommenttikentässä. Muussa tapauksessa tuote saapuu lähimpään vapaaseen postin toimipisteeseen.
Tuotteiden noutaminen onnistuu osoitteestamme Franzeninkatu 21. Valitessasi noudon, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse puhelimitse tai Instagramissa, niin sovitaan noutoaika.

Vanhan tavaran kunto

Kaikki tuotteemme ovat vintagea ja siten elämää nähneitä. Tuotteissa on ajan tuomaa patinaa ja jälkiä. Kaikki virheet tai isommat puutteet ovat esitetty kuvissa ja mainittu tuotekuvauksissa. Jos sinulla herää kysyttävää tuotteen kunnosta, älä epäröi olla yhteydessä meihin!
Pyrimme parhaamme mukaan pakkaamaan tuotteet kierrätysmateriaaleihin.

Hinnat

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat soveltavat marginaaliverotusmenettelyä ALV 0%.
Vintagetalli pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa verkkokaupassa ilmoitettuja tuotteiden hintoja sekä korjata mahdolliset virheet ilmoitetuissa hinnoissa.

Tilaaminen

Tehty tilaus sitoo ostajaa. Tilattavaan tuotteeseen liittyvät tiedot ovat nähtävillä verkkokaupassa ennen tilauksen tekemistä.
Tilattaessa tuotteita verkkokaupasta syntyy ostajan ja Vintagetallin välille sitova sopimus silloin, kun ostajalle lähetetään kirjallinen tilausvahvistus sähköpostitse, jossa tuotteen saatavuus ja muut tuotetta koskevat yksityiskohdat vahvistetaan

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta
Uusi maksupalvelulaki on astunut voimaan vuodenvaihteessa. 1.1.2021 alkaen kaikissa verkkokaupoissa Euroopan talousalueella (ETA) yli 30 euron ostokset tulee vahvistaa vahvalla tunnistautumisella.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postituskulut.
Ennen palautusta, ota aina ensin yhteys meihin.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, kopio tilauksen kuitista

Palautusosoite:
Vintagetalli
Fleminginkatu 11 a 26, 00500 Helsinki

Puh.nro. 0408317545
info@vintagetalli.fi

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen takaisin maksutavallesi.

Huomioithan, että emme vastaanota ja käsittele palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen vintagetalli@gmail.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos pakettisi on vioittunut kuljetusliikkeen käsittelyssä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio.

Vastuunrajoitus

Vintagetalli ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä. 
Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita voimassaolevan lain (kuten kuluttajansuojalain tai vahingonkorvauslain) mukaisia pakottavia korvausvastuita.

Muuta

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vintagetalli käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Vintagetalli sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.