Tarinamme

Kesällä 2021 pidimme tallissamme Kalliossa siivouspäivän kirppistä ja myimme esineitä, jotka eivät mahtuneet uuteen kotiimme. Asiakkaiden innostus paitsi esineitämme, myös ihastuttavaa talliamme kohtaan avasi silmiä. Mieleen tuosta päivästä jäi paitsi kiinnostus esineitämme kohtaan, myös jutustelu teidän samanhenkisten ihmisten kanssa. Ilokseni huomasin, että meitä vanhoista aarteista ja niiden tarinoista kiinnostuneita oli siis muitakin.


Aikaisemminkin ajatuksissa oli käynyt oman tyylisen vanhan tavaran kaupan perustaminen ”ehkä sitten vanhoilla päivillä”. Asiakkaiden palaute antoi kuitenkin rohkeutta aikaistaa tuota unelmaa ja Vintagetalli syntyi alkuvuodesta 2022. Aluksi myyntimme tapahtui pelkästään Instagramissa ja tallissamme satunnaisina pop-up-päivinä, nyt myös verkkokaupassa.


Vintagetallin ideana on tarjota sinulle harvinaisia, tyylikkäitä ja yllättäviäkin sisustusratkaisuja, joilla voisimme myös omaa kotiamme sisustaa. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden ulottuville harvinaista urheiluvintagea, joka on intohimoni. Esineiden lisäksi haluamme tuoda kotiisi palasen Vintagetallin idyllistä ja rouheaa tunnelmaa.


Nykymaailmassa on helppoa ostaa uutta ja hävittää vanhoja aarteita. Vintagetallin taustalla on rakkaus vanhoja esineitä kohtaan, halu nostaa niiden arvostusta ja antaa niille uusi elämä.